Echipa AEGRM.ro

Suntem o echipa de profesionisti coordonata de Ciprian Bara, avocat cu vasta experienta in domeniul Registrul National de Publicitate Mobiliara - RNPM - fosta Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare - AEGRM.

In cei 17 ani de activitate, echipa noastra a fost implicata in proiecte de mare anvergura in domeniul Registrul National de Publicitate Mobiliara - RNPM - fosta Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare - AEGRM pe care le-am rezolvat cu succes.

Ne defineste calitatea, dinamismul si profesionalismul fiecarui membru. Ne plac obstacolele si impreuna gasim solutii pentru fiecare problema in parte.

Tinem pasul cu inovatiile de ultima ora, fapt care ne ajuta sa raspundem rapid si sa personalizam raspunsurile in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Pe langa acestea, folosim semnatura electronica in relatia cu partenerii nostri, fapt care asigura o comunicare mai rapida cu clientii, confidentialitatea datelor acestora si o fluidizare a circuitului documentelor.

Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare act si tratam cu multa seriozitate fiecare client in parte.

Echipa AEGRM.ro

 

 

CARIERA

Vrei sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice? Ai pregatire juridica, contabila sau in domeniul administrativ? Trimite CV-ul tau la adresa de e.mail contact<at>aegrm<punct>ro si te vom contacta in cel mai scurt timp!